Palvelut

Autamme tietokoneisiin, tabletteihin ja matkapuhelimiin liittyvissä asioissa niin yksityishenkilöitä kuin myös yrityksiä koko Suomen alueella.

Etätuki

Etätuki on kätevin tapa saada apua. Etäyhteyttä varten tarvitset ohjelman, jonka voit ladata helposti sovelluksista. Ohjelma on hyvä asentaa ennen tukeemme soittamista, jotta saat apua nopeammin ja edullisemmin.

Ongelmissa, joissa tietokone ei käynnisty tai Internet-yhteys ei ole toimintakunnossa, apua voidaan tarjota parhaiten puhelimitse. Puhelimessa neuvominen on usein kuitenkin hitaampaa kuin etäyhteyden kautta toimiminen.

Laitehuolto

Kun tarvitaan järeämpiä toimenpiteitä, kuten esimerkiksi käyttöjärjestelmän uudelleen asennusta, tietokoneen voi tuoda paikan päälle huoltoon. Aika tulee varata etukäteen, ja huoltotoimet toteutetaan sovittuna ajankohtana.

Hinnasto

Uskomme omaan osaamiseemme ja siksi veloitamme ainoastaan ratkaistuista ongelmista. Eli jos emme saa kuntoon laitettasi, emme ota maksua. Takuu ei koske paikan päällä tehtävää huoltoa eikä tapauksia, joissa hoidettavana on useampia ongelmia samalla kertaa (mikäli joku ongelmista ratkeaa).

Voit myös ottaa yhteyttä ja sopia hinnasta etukäteen. Voimme sopia esimerkiksi chatin kautta kiinteän hinnan, jolla laitamme laitteesi kuntoon. Tällöin ei tarvitse huolehtia, kauanko aikaa menee ja mikä lopullinen hinta tulee olemaan.

  • Etätuki: 2,30€/min + ppm/mpm tai sop. mukaan (minimiveloitus 15€)
  • Laitehuolto: Kysy hintaa
  •  
  • Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron (24%).